Hei, olen
Sakari Mäkynen

Intohimoni on luoda nettisivuja niin yksityisille ihmisille kuin yrityksille. Tykkään myös opettaa asiakkaitani käyttämään Elementor -sivurakentajaa, jotta he voivat itse päivittää sivujaan jatkossa helposti. Näiden verkkokurssien avulla voit luoda minkälaisia nettisivuja tahansa ja samalla kasvattaa ymmärrystäsi siitä millä eri keinoin voit kasvattaa oman yrityksesi menestystä.

Erikoistarjous kouluille

Mikä olisikaan tärkeämpi taito oppilaitoksista valmistuville nuorille, kuin osata luoda itse nettisivut. Tämän taidon avulla oman tulevaisuuden luominen olisi paljon mutkattomampaa, sillä vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea nettisivuilla voi saavuttaa.

Ota yhteyttä lomakkeen kautta, jos haluat että koulusi oppilaat oppisivat taidon luoda nettisivuja. Koulussa voitte harjoitella täysin ilmaiseksi nettisivujen luontia paikalliselle hosting -alustalle verkkokurssin avulla.

Pyydä tarjous

Voit ottaa yhteyttä koska tahansa

Jos sinulla on kysyttävää liittyen verkkokursseihin, nettisivuihin tai Elementoriin niin lähetä minulle viesti lomakkeen kautta ja palaan sinulle asiaan mahdollisimman nopeasti.